US embassy

Dags att förnya mitt amerikanska pass, och snälla som dom är har ambassaderna i Stockholm och Köpenhamn ett samarbete så vi som bor i skåne slipper åka till Stockholm. Så ett ärende som egentligen borde ta mig typ 13 timmar kommer ta mig 3 timmar. Skönt! Dock inte lika skönt att åka till Köpenhamn själv i regnet, men ALLA var upptagna idag. Så blir nog bara att åka dit och vända. Men det ligger så nära så jag får åka dit igen snart, men med lite sällskap. Nu måste skynda mig, färjan går om 1,5 timme!

 

 


Huvudvärk

Orkar inte med denna huvudvärk mer, haft hela dagen. Inget hjälper, vare sig vila eller tablett. Dessutom har jag en man som älskar att ha jättehögt ljud på tv:n. Ljuvligt. Men jag antar att jag älskar honom ändå. Trots dålig hörsel.

 

Älskling och jag, för två år sen.

Long time no see

Känns som detta med bloggande inte riktigt är min grej.. Kommer nog aldrig bli en person som uppdaterar varje dag, men någon gång då och då ska jag nog kunna klämma ur mig ett inlägg. Den 17e september åker jag, Goran, och min mamma (!) till L.A, så ikväll har jag och Goran lite av en L.A.-pepp kväll. Goran visar mig tshirt efter tshirt som han vill köpa, och jag försöker planera lite av vår tid där, bland annat har jag skickat iväg en biljettförfrågan till att sitta i publiken hos Jay Leno. I bakgrunden hos oss rullar just nu en svensk film, med någon av Skarsgård-barnen. Jag som älskar svenska filmer (inte. alls).

 

Så vad har mer hänt på sistone? Senaste 2 veckorna har jag varit på 3 arbetsintervjuer. Ett av jobben, ett sommarjobb inom administration på Arbetsförmedlingen, fick jag, men var tvungen att tacka nej till, vilket suger. Tvivlar på att jag kommer få de andra jobben heller, av samma anledning som jag fick tacka nej till sommarjobbet. De är butiksjobb som öppnar på Väla, samma vecka som vi ska till Turkiet med Gorans familj. Dålig tajming, jaaaa, men skönt med semester? JAAA. Just nu kan tiden inte gå fort nog, vilket ger mig dåligt samvete, för oftast brukar jag klamra mig fast vid varje dag på sommaren som om den vore den sista. Nu vill jag bara att dagarna ska gå snabbare.

 

I helgen var vi i Töreboda, Mamma och Pappa firade 30årig bröllopsdag, så vi firade dom och gav dom en gemensam present från oss barn. Två dagar på Lundsbrunns Kurort, det tycker jag dom förtjänar. Och varje gång vi är i Töreboda påminns jag om hur mycket jag saknar naturen där. Långa sommarpromenader längs kanalen och genom skogen. Så fint.

 

En trött Mia för några timmar sen, på exakt samma plats som hon sitter nu.

Min rumpa kanske skulle må bra av att lyftas från soffan en liten stund.


Fina Töreboda

 

 

 

 

 


RSS 2.0